Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 80
oes@olthof.eu
 

Scheepsreparatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kunt inschakelen voor scheepsreparatie in de omgeving van Rotterdam? Denk dan eens aan Olthof: hét professionele scheepsreparatie bedrijf in Capelle aan den IJssel. Heeft u een defect in uw scheepsmotor? Of heeft u een ander defect aan uw binnenvaartschip of zeevaartschip dat u wilt laten repareren? Bij Olthof helpen wij u graag met professionele scheepsreparatie in onze werkplaats in de buurt van Rotterdam.

 

Scheepsreparatie nabij Rotterdam: Olthof staat voor u klaar

Olthof is oorspronkelijk een scheepsmotorenbedrijf. Wij zijn jaren geleden dan ook gestart met de verkoop van, het onderhoud aan en de reparatie van diverse scheepsmotoren. Door onze uitgebreide ervaring in het vakgebied hebben wij onze diensten echter verder kunnen uitbreiden. Tegenwoordig kunt u ons ook wel zien als totaalleverancier voor binnenvaart en zeevaart. Onze krachten hebben wij dan ook gecombineerd in Olthof Scheepsservice, Olthof Engine Service en Gecap Electro. Bij Olthof kunt u tegenwoordig terecht voor een diversiteit aan scheepsdiensten:

Voor scheepsreparatie in de buurt van Rotterdam bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Bij Olthof werken we altijd op een vakkundige manier, we hanteren een efficiënte en snelle werkwijze en we zorgen voor een zeer interessante en aantrekkelijke prijs. Daarbij geven wij u altijd garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Zo kunnen u en uw schip de zeeën en rivieren weer zorgeloos bevaren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over scheepsreparatie in de omgeving van Rotterdam, of wilt u ons wellicht inschakelen voor één van onze andere diensten? Zoals het inbouwen, reviseren en uitlijnen van scheepsmotoren. Neem dan contact met ons op en bel naar het telefoonnummer +31 (0)10 258 02 58 . Onze medewerkers helpen u graag verder.

Scheepsreparatie Rotterdam