Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 80
oes@olthof.eu
 

Onderdelen

Mitsubishi Diesel Engine
Logo Doosan

Ruim assortiment aan onderdelen

Ruim assortiment nieuwe, gereconditioneerde en ruil onderdelen. Allen met zes maanden garantie en tegen een zeer scherpe prijs en levertijd.

Onderdelen kunt u gemakkelijk bestellen door een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Nieuwe en gereconditioneerde onderdelen die u besteld bij Olthof Engine Service worden altijd geleverd uit eigen shop. De onderdelen kunnen zowel opgehaald worden bij onze shop in Capelle a/d IJssel als naar het schip gebracht worden. In beide gevallen is het mogelijk om ervoor te kiezen om de onderdelen zelf te plaatsen of om dit door ons te laten doen.

Omdat wij begrijpen dat u het liefst zo kort mogelijk stil ligt. Door een groot aantal onderdelen op voorraad te hebben garanderen wij van Olthof een snelle levering. Zo zijn sommige onderdelen direct voor u beschikbaar.

Wist u dat het ook mogelijk is om onderdelen te ruilen? Omdat wij onderdelen kunnen opknappen en een nieuw leven kunnen geven, is het niet altijd nodig om een nieuw onderdeel aan te schaffen. Wanneer u benieuwd bent naar de bruikbare onderdelen in uw schip, dan sturen wij graag een medewerker langs om dit te inventariseren. U kunt natuurlijk natuurlijk ook bij ons aan de kade aanmeren.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op via +31 (0)10 2580280, of mail ons: