Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 80
oes@olthof.eu
 

Scheepsmotoren

Mitsubishi Diesel Engine
Logo Doosan

Service aan Scheepsmotoren

Olthof Engine Service bestaat uit een team van ervaren, gediplomeerde monteurs, die wereldwijd tegen een zeer aantrekkelijk tarief onderhoud en reparaties verrichten. Ons doel is om te zorgen dat uw motoren een zo lang mogelijke levensduur hebben. Wij doen onderhoud en reparaties aan scheepsmotoren van:

Werkzaamheden aan scheepsmotoren

Door de inzet en het vakmanschap van onze monteurs en ijzerwerkers, gecombineerd met gedreven projectleiders, streven wij ernaar al het onderhoud en eventuele reparaties naar uw volle tevredenheid uit te voeren.
Inbouw
Inbouw

Wij kunnen u volledig ontzorgen met de inbouw van een nieuwe scheepsmotor. De inbouw wordt uitgevoerd door een team van specialisten en daarbij gebruiken wij alleen hoogwaardige gereedschappen en onderdelen.

Reparatie
Reparatie

Een defect in uw scheepsmotor? Wij lossen het snel en vakkundig op. Met garantie, in de werkplaats of op locatie en tegen een scherpe prijs.

Revisie
Revisie

Wij hebben vele jaren ervaring met het reviseren van scheepsmotoren. Zo verlengen we de levensduur van de motor met tientallen jaren. Een groot bijkomend voordeel van revisie van uw eigen scheepsmotor is dat er geen aanpassing aan de fundatie nodig is, de motor kan na revisie direct worden teruggeplaatst, zonder enige verandering van de fundatie.

Onderhoud
Onderhoud

Ook voor preventief onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onderhoud uitvoeren aan alle merken en soorten scheepsmotoren en aan alle technische installaties.

Mitsubishi Marine Product Guide

Uitgebreide service

Olthof Engine Service maakt gebruik van originele onderdelen en/of gereconditioneerde onderdelen. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u als opdrachtgever.

Onze 24 uur-service houdt vanzelfsprekend in, dat buiten onze reguliere kantoortijden, monteurs van Olthof Engine Service dag en nacht oproepbaar zijn om assistentie te verlenen in geval van nood, in Nederland én daarbuiten.

Olthof Engine Service levert onderdelen (nieuw en gereconditioneerde) uit eigen shop, die zowel naar het schip gebracht als vanaf onze shop in Capelle a/d IJssel opgehaald kunnen worden.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op via +31 (0)10 2580280, of mail ons: