Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 80
oes@olthof.eu
 

Scheepsonderdelen

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw scheepsmotor? Machinefabriek Olthof heeft een zeer breed assortiment aan onderdelen voor uw scheepsmotor. Het assortiment bestaat uit nieuwe en geconditioneerde onderdelen. Daarnaast is het ook mogelijk om onderdelen te ruilen. Onze prijs is altijd scherp en onze levertijd snel. Op alle onderdelen die u aanschaft bieden wij een garantie van 6 maanden.

 

Interesse in een onderdeel of meerdere onderdelen? Neem dan snel contact met ons op via +31 (0)10 2580280 of mail nu naar oes@olthof.eu.

 

Scheepsonderdelen van Olthof

Bij Olthof Engine Service kunt u terecht voor allerlei scheepsonderdelen. Dit bedrijf is een in motoren gespecialiseerde tak van Machinefabriek G. Olthof N.V. Wij zijn gestart als bedrijf dat zich specifiek richt op de motoren. Het onderhouden en repareren van Brons motoren heeft ons uiteindelijk groot gemaakt. Wij zijn erkende dealer en distributeur van Mitsubishi scheepsdieselmotoren en de onderdelen hiervan.

 

Onderdelen voor onderhoud

Olthof voert mondiaal veelvuldig diverse reparaties uit. Hiervoor hebben wij altijd diverse scheepsonderdelen direct beschikbaar. Hiermee kunnen wij een zeer snelle service garanderen aan onze klanten. Wanneer u de reparatie zelf kunt uitvoeren kunt u ook bij Olthof terecht voor enkel de aanschaf van de onderdelen. Voor iedere motor-technisch vraagstuk bieden wij een praktische oplossing.

ScheepsonderdelenReparatie

Onze specifieke kennis van scheepsonderdelen en veel verschillende motoren maakt dat wij u zeer kundige service kunnen verlenen. Onze specialiteit bevindt zich op het gebied van Bolnes, Brons, Stork en vooral Mitsubishi en Doosan-Daewoo. Staat het merk van uw motor hier niet bij? Geen probleem! Ook motoren van andere fabrikanten zijn bij ons bekend.

 

Onze locatie maakt dat wij door velen worden gezien als de ideale partner voor de zee- en binnenvaart. Wij hebben een eigen afmeerkade met vrije ligplaatsen. Hier hoeft u geen havengeld te betalen. En dat zeer centraal gelegen vlak naast de ‘Brienenoordbrug’.