Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 80
oes@olthof.eu
 

Onderhoud scheepsmotoren

Voor onderhoud aan, reparatie van en revisie van scheepsmotoren of de scheepsdieselmotor, bent u bij Olthof aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor de revisie van scheepsmotoren. Olthof heeft een zeer ruime ervaring in de verkoop van scheepsmotoren, het plegen van onderhoud aan scheepsmotoren en het repareren van scheepsmotoren. Dankzij die jarenlange ervaring in het vakgebied hebben wij ons ontwikkeld tot een totaalleverancier voor de binnenvaart en zeevaart en bieden wij inmiddels verschillende scheepsdiensten. De combinatie van Olthof Scheepsservice, Olthof Engine Service en Gecap Electro maakt het mogelijk u dat totaalpakket aan te bieden.

Professioneel onderhoud aan scheepsmotoren, waaronder de scheepsdieselmotor

Olthof levert niet alleen de beste scheepsmotoren van diverse gerenommeerde merken, ook voor onderhoud aan scheepsmotoren, waaronder de scheepsdieselmotor, bent u bij ons op de juiste plek. Bij Olthof verzorgen wij preventief het onderhoud aan uw scheepsmotoren, zodat de levensduur van deze motoren verlengd wordt en u zo lang mogelijk gebruik van deze motoren kunt blijven maken. Zo hoeft u niet snel een nieuw model aan te schaffen. Wij kunnen onderhoud uitvoeren aan motoren van alle merken en ook aan alle soorten scheepsmotoren, zoals de scheepsdieselmotor. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud aan alle andere technische installaties.

Reparatie van defecte scheepsmotoren en revisie door de specialist

Naast onderhoud verzorgen we bij Olthof ook de reparatie van defecte scheepsmotoren. De reparatie van scheepsmotoren doen wij op een vakkundige manier. Daarnaast hoeft u ook niet lang met het probleem rond te lopen, want wij hanteren een zeer efficiënte en snelle werkwijze. Ook voor de revisie van scheepsmotoren kunt u bij ons aankloppen. Met de revisie van scheepsmotoren is er geen aanpassing in de fundatie nodig. de levensduur van de scheepsmotor wordt zo dus verlengd, zonder dat er verandering in de fundatie moet worden gedaan om de motor te kunnen terugplaatsen. Al onze werkzaamheden voeren wij met voldoende garantie uit, tegen zeer scherpe prijzen.

Werkzaamheden laten uitvoeren op locatie

Bij Olthof bieden we twee mogelijkheden omtrent het uitvoeren van onderhoud aan en de reparatie en de revisie van scheepsmotoren:

  • Wij komen bij u langs op de door u gewenste locatie.
  • Wij voeren de werkzaamheden op onze eigen locatie in Capelle aan den IJssel uit.

Wanneer u aangeeft welke optie uw voorkeur heeft, zorgen wij dat het in orde komt. Heeft u vragen aan Olthof? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem een kijkje op onze uitgebreide website of neem contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31 (0)10 258 02 58.

Bekijk ook:

Motor uitlijnen | Doosan motor | Daewoo Doosan | Scheepsmotoren