Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 80
oes@olthof.eu
 

Motoren

Werkt u in de scheepvaart (binnenvaart, zeevaart, kustvaart of baggerij), dan heeft u goede scheepsmotoren of scheepsdieselmotoren nodig voor het voortbewegen van uw schip. Olthof is een professioneel scheepsmotorenbedrijf dat scheepsmotoren en scheepsdieselmotoren verkoopt, maar ook onderhoud pleegt aan scheepsmotoren en reparaties aan die motoren kan uitvoeren. De afgelopen decennia hebben wij ons ontwikkeld tot een totaalleverancier voor de binnenvaart en zeevaart. Bij ons kunt u dan ook terecht voor diverse scheepsdiensten.

Scheepsmotoren en scheepsdieselmotoren van gerenommeerde merken

Olthof is erkend distributeur en dealer van diverse scheepsmotoren en scheepsdieselmotoren van verscheidene gerenommeerde merken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor de aanschaf van onder andere:

  • Mitsubishi scheepsmotoren;
  • Doosan scheepsmotoren.

Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsproducten voor zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse scheepsdiensten. Zo verzorgen wij allereerst de inbouw van scheepsmotoren en scheepsdieselmotoren. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor de reparatie en revisie van scheepsmotoren. Én u kunt ons inschakelen voor professioneel onderhoud aan scheepsmotoren. Al onze scheepsdiensten zijn er specifiek op gericht de levensduur van uw machines zo lang mogelijk te houden.

Olthof: Olthof Scheepsservice, Olthof Engine Service en Gecap Electro

Olthof Scheepsservice, Olthof Engine Service en Gecap Electro vormen samen het totaalpakket voor uw binnenvaart en zeevaartschip. Door ons te richten op verschillende specialisaties, kunnen wij u dan ook vrijwel altijd helpen. Wilt u scheepsmotoren of scheepsdieselmotoren kopen? Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u een offerte aanvragen? Contact met ons opnemen kan gemakkelijk via het telefoonnummer +31 (0)10 258 02 58. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk ook:

Onderhoud scheepsmotoren | Motor uitlijnen | Doosan motor | Mitsubishi scheepsmotoren