Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 80
oes@olthof.eu
 

Motor uitlijnen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u uw motor of scheepsmotor kan uitlijnen? Zoek dan niet verder, want Olthof is dé gespecialiseerde partner die voor u klaarstaat. Olthof (Olthof Scheepsservice, Olthof Engine Service en Gecap Electro) is totaalleverancier voor binnenvaart en scheepvaart, en daarmee ook expert op het gebied van (laser)uitlijnen. Omdat het voor het behoud van draaiende onderdelen en machines verstandig is regelmatig te bekijken of de verschillende systemen nog met elkaar in lijn staan, is het uitlijnen van een motor of scheepsmotor een activiteit die periodiek moet worden uitgevoerd in de scheepvaart.

Motor of scheepsmotor uitlijnen mogelijk op locatie en bij Olthof in Capelle aan den IJssel

Zoals eerder gezegd: het uitlijnen van de motor of scheepsmotor moet periodiek worden gedaan. Wanneer de systemen nog in lijn met elkaar staan, gaan ze langer mee. Met zo’n periodieke uitlijning werkt u dus een langere levensduur van uw machines in de hand. Het (laser)uitlijnen bij Olthof heeft dan ook diverse voordelen:

  • Er kan zeer secuur worden uitgelijnd (mede door de laser);
  • Het risico op slijtage vanwege eventueel uit lijn staande machines en assen wordt tot een minimum beperkt;
  • De kans op vervolgschade wordt gereduceerd;
  • De levensduur wordt verlengd.

Wilt u uw motor of scheepsmotor laten uitlijnen door Olthof, maar wilt u dat het liefst op uw eigen locatie laten doen? Dat is geen probleem, want bij Olthof kunnen wij zowel op uw locatie langskomen als bij ons in Capelle aan den IJssel een uitlijning uitvoeren.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen over het uitlijnen van uw motor of scheepsmotor of over één van onze andere diensten, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Bel naar +31 (0)10 258 02 58 en stel al uw vragen aan onze professionele medewerkers. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk ook:

Mitsubishi scheepsmotoren | Doosan motor | Scheepsmotoren | Onderhoud scheepsmotoren