Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 80
oes@olthof.eu
 

Doosan motor

Wilt u graag dat we uw Daewoo Doosan motor vervangen, laten onderwerpen aan onderhoud of laten repareren? Bij Olthof staan we voor u klaar. Wij zijn al jaren professioneel leverancier van Daewoo Doosan motoren en kunnen u voorzien van de machine die past bij uw toepassing. Als totaalleverancier voor de binnenvaart en de zeevaart, kunnen wij u daarnaast helpen met het onderhoud van en reparaties aan deze motoren.

Daewoo Doosan motor aanschaffen bij professionele leverancier

Olthof (Olthof Scheepsservice, Olthof Engine Service en Gecap Electro) heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een totaalleverancier voor binnenvaart en zeevaart. Dat houdt in dat wij een diversiteit aan scheepsdiensten aanbieden. Als erkend distributeur en dealer van scheepsmotoren kunnen wij u motoren van diverse gerenommeerde merken leveren. Zo bieden wij onder andere scheepsmotoren van Mitsubishi en Daewoo Doosan aan, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij Olthof kunnen wij u verschillende soorten scheepsmotoren van deze bekende merken leveren, zodat er altijd een model bijzit dat bij uw toepassing aansluit. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere scheepsdiensten, zoals:

  • De inbouw van scheepsmotoren;
  • Reparatie van scheepsmotoren;
  • Revisie van scheepsmotoren;
  • Onderhoud aan scheepsmotoren.

Deze scheepsdiensten kunnen wij uitvoeren aan scheepsmotoren van alle merken, zoals Mitsubishi en Daewoo Doosan, maar ook aan scheepsmotoren van diverse andere merken.

Professioneel advies van de specialist

Wat voor soort scheepsmotor heeft u nodig voor uw schip? Olthof kan u hierin adviseren. Zo maakt u altijd de juiste keuze. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)10 258 02 58. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk ook:

Daewoo Doosan | Scheepsmotoren | Motor uitlijnen | Mitsubishi scheepsmotoren